Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valiani INVICTA kivágóasztal

Géptípus
Integra
Valiani INVICTA kivágóasztal
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az Invicta széria tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik már régóta gondolkoznak azon, hogy egy síkágyas kivágógéppel bővítenék a portfóliójukat. A legjobb ár-érték arányú választás azon nyomda és csomagoló ipari vállalkozásoknak, ahol a felgyülemlett utófeldolgozási munkákat már egyre nehezebben bírják időben teljesíteni kézi vágással.

A szerszámok és tartozékok sokoldalúságával kiemelkedik a versenytársak közül. Gyakorlatilag minden nyomdai és csomagoló iparban használt alapanyag feldolgozására találunk szerszámot.

A hídon kialakított szerszám befogó rendszerben hihetetlenül egyszerű az egyik szerszámról a másikra váltani így minimális időveszteséggel tudunk az egyik alapanyag után a következő feldolgozására váltani.

Mint a Valiani minden gépét az Invictát is a kiváló minőség és vágási pontosság jellemez legyen szó bármilyen anyag feldolgozásáról. Alacsony karbantartási és gyártási költséggel számolhatunk legyen szó prototípus gyártásról vagy kis és közepes szériákról, de a reklám-dekorációkban használatos táblásanyagok esetében jóval költséghatékonyabb a gyártás szemben az emberi munkaerővel.

Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a versenytársakkal ellentétben pár órás oktatás után már használatba fogja tudni venni az operátor a berendezést.

Vákuumasztalos valamint nyomógombos alapanyagtartó rendszerének köszönhetően garantált, hogy a feldolgozandó anyagok nem fognak elmozdulni az asztalon.

Az Invicta szériánál elérhető három asztalméret a legjobb választási lehetőség azok számára, akik most akarnak elindulni az utófeldolgozás terén és síkágyas kivágóasztalban gondolkoznak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.