Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valiani OPTIMA kivágóasztal

Géptípus
S300
Valiani OPTIMA kivágóasztal
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az Optima széria tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik már régóta gondolkoznak azon, hogy egy síkágyas kivágógéppel bővítenék a portfóliójukat. A legjobb ár-érték arányú választás azon nyomda és csomagoló ipari vállalkozásoknak vagy display gyártással foglalkozó cégeknek, ahol a felgyülemlett utófeldolgozási munkákat már egyre nehezebben bírják időben teljesíteni kézi vágással.

A duplafejes befogadó modullal felszerelt Optima vágógépekben villámgyorsan tudunk egyik szerszámról a másikra váltani, a két fejnek köszönhetően pedig egy menetben tudunk olyan munkafolyamatokat megcsinálni, mint pl. amikor egy hullámkarton csomagolás esetén egyszerre kell vágnunk és biegelni. De jó megoldás lehet vágás – perforálás esetében vagy display gyártáskor egyenes és ferde vágást egy munkafolyamatban elkészíteni.

A szerszámok és tartozékok sokoldalúságával kiemelkedik a versenytársak közül. Gyakorlatilag minden nyomdai és csomagoló iparban használt alapanyag feldolgozására találunk szerszámot.

Mint a Valiani minden gépét az Optima szériát is a kiváló minőség és vágási pontosság jellemez legyen szó bármilyen anyag feldolgozásáról. Alacsony karbantartási és gyártási költséggel számolhatunk legyen szó prototípus gyártásról vagy kis és közepes szériákról, de a reklám-dekorációkban használatos táblásanyagok esetében jóval költséghatékonyabb a gyártás szemben az emberi munkaerővel.

Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a versenytársakkal ellentétben pár órás oktatás után már használatba fogja tudni venni az operátor a berendezést.

Vákuumasztalos valamint nyomógombos alapanyagtartó rendszerének köszönhetően garantált, hogy a feldolgozandó anyagok nem fognak elmozdulni az asztalon.

Az Optima szériánál elérhető öt asztalméret a legjobb választási lehetőség azok számára, akik most akarnak elindulni az utófeldolgozás terén és síkágyas kivágóasztalban gondolkoznak.

A Valiani annyira biztos az általa gyártott gépek minőségében és elnyűhetetlenségében, hogy a piacon egyedül 5 év garanciát biztosít a kivágóasztalaira. Mert a Valani név kötelez!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.