Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

vhf CAM 2030 Active Pro maróasztal

Géptípus
CAM 2030
Cam 2030 Active Pro
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

VHF marógép sorozat

 

A megfizethető kontúrmaró és vágógép a Sign ipar számára!

  vhf-logo

Nyilvánvalóan Te is tudod, hogy Megrendelőid is szeretnének kitűnni a versenytársaik közül azzal, hogy az Ő reklámjaik egyedibbek.

Egyre több olyan reklámmal találkozunk, amelyek egyedi formájuk miatt keltik fel a figyelmet. Egy kontúrvágott forma, display vagy épp egy bonyolultabb kínálóállvány látványosabb, így nagyobb hatást ér el.Ne csak kontúrmarásra gondolj! Annál sokkal több lehetőség van a kezedben!

Te is rendszeresen használsz habosított PVC-t, akril lemezeket, alumíniumot, kompozit alumíniumot?

Nálad is gyakran lenne igény arra, hogy ezeket formára is vágd?

Akkor Neked ajánljuk a VHF marógépet, amelyet kifejezetten a Sign ipar számára fejlesztett ki a német VHF cég.

A Te gyártási folyamatodba is beleillik, ha:

  • Nyomtatott anyagokat is körbe kell vágnod, és ezért szükséged van kamera regisztrációra.
  • A sign szakmában elterjedt alapanyagokkal dolgozol leginkább (habosított PVC, akril, alumínium).
  • A jelenleg elérhető megoldásoknál lényegesen gyorsabban megtérülő és kisebb beruházásban gondolkodsz.

Ha eddig elérhetetlen volt Számodra egy kontúrvágó/marógép, akkor jó hírünk van. A német VHF több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött, kiváló ár-érték arányú marógépeket kínál.

A Sign ipar számára kifejlesztett típus, az Active Pro maximum 3 méteres szélességben és bármilyen hosszúságban rendelhető. A legkeresettebb asztal típus a 2x3 m.

A rendkívül könnyű alumínium vázra szerelt nagy teljesítményű marófejjel gyakorlatilag bármilyen keménységű anyag megmunkálható. A meghajtó egység figyelemre méltó, +/- 0.05 mm ismétlési pontosságú. Ezzel nem csak precíz marásokra, de gravírozásra is képes.

Speciális vákuum asztal


A VHF marógépek sajátossága az integrált, nagyerejű vákuum asztal. Az egyes munkadarabok cseréje pár másodperc alatt lehetővé válik.

A vákkum asztal szintén marással készül, 10 000 lyuk/m2 sűrűséggel. Ez hihetetlenül jó szívóerő elosztást biztosít. A vákuum asztal tetejét egy vágóalátét védi, amely lehetővé teszi a teljes átvágást. Ez sok vákuum asztal esetében sajnos nem lehetséges, nem kis utómunkát okozva ezzel. A beépített nagy teljesítményű kompresszor még akkor is a helyén tartja a munkadarabot, ha a teljes asztalfelület nincs lefedve.

A VHF marógép rendelésekor sokféle lehetőségből választhatsz:


A híd a szériaként rendelhető 100/200/300 mm Z tengely-magasságon kívül, akár megnövelt magassággal is kérhető. A képen egy 440 mm egyedi magasságú asztal látható.
Megmunkálási technikák is jól kombinálhatóak az opcionális kompakt fejjel, amelyben a vágó és maró eszközök pillanatok alatt kicserélhetőek egymással.
A több marófejjel történő felszerelés is nagyobb szabadságot biztosít. Ha a visszatérő munkák sorozatosan többféle megmunkálást igényelnek, a fejek típusa és száma is kombinálható.
A meghajtásról fogasrúddal kapcsolt fogaskerekek gondoskodnak. Ezek gyakorlatilag bármilyen hosszúságban szerelhetőek, így nem jelentenek korlátot, ha speciális igényeid vannak.
A marófejek és a gép vezérlése biztonsági és helytakarékossági okból az asztallap alatt kapott helyet.
Akár 2 teljesen különálló fejjel is kérhető a gép, ha igazán nagy termelékenységre vagy nagyobb fejtávolságra van szükség.

Többféle maró és vágófej közül választhatsz 1,5 és 3,8 kW teljesítmény között. Kamerás regisztráció is rendelhető a nyomtatott anyagok pontos regisztrációjához. A saját fejlesztésű CENON vezérlő szoftver Macintosh-on fut, ezzel is biztosítva a stabil működést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.