Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

vhf CAM 1520 Active Pure maróasztal

Géptípus
120
vhf CAM 1520 Active Pure maróasztal
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ha valaki már hallott az Active Pro sorozatról vagy esetleg használta is, tisztában lehet vele, hogy milyen elnyűhetetlen maróasztalról van szó, amivel, - ha úgy hozza a megrendelés - akár, 0-24 órában is képesek vagyunk gyártani.

Magyarországon a mai napig vannak olyan berendezések, amik már 15 éve kiszolgálják a felhasználók igényeit. Az idei Fespán a gyártó bemutatta nagysikerű Active Pro modellre épülő új gépét az Active Pure-t, ami két méretben érhető el és kiváló választás lehet azok számára, aki szeretnének belépni marás világába.

Az előre meghatározott, alapvető marási funkciókra összpontosított konfiguráció teszi ezt lehetővé anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a minőség, a szolgáltatás és a támogatás terén.

Nézzük mit is nyújt nekünk az új modell:

Komplex megoldások egy helyről

Az Active Pure optimális felszereltséggel és a mellékelt szoftvernek köszönhetően azonnal használatra kész. Egyszerűen csak válassz a két méret közül: 1,5m x 2m vagy 2m x 3m. A saját gyártású szerszámok a vhf-től közvetlenül is elérhetőek. Egyszerű, megfizethető A CNC lemezmegmunkálás világába lépés egyszerű és megfizethető.

Marás sűrített levegővel. És nélküle.

Üzemeltesd a gépet bármilyen kereskedelemben kapható kompresszorral. A hűtő/szóróegység nem igényel nagy bonyolultságú, költségesen kiépíthető levegőrendszert. De akár sűrített levegő nélkül is használható például műanyag, fa, alumínium kompozitok száraz megmunkálásához.

Kiforrott technológia

A vhf 35 éve gyárt CNC maró berendezéseket - nagy sikerrel! Az Active Pure széria is profitált ebből a sikerből, mely a jól bevált Active szériára épült. Ez jelenti a belépést a CNC világába! Mint minden vhf gép esetében, itt is csak kiváló minőségű alkatrészek kerülnek felhasználásra, a Creating Perfection állításunkhoz hűen.

Kiváló szerviz és támogatás

A Magyarországon vásárolt berendezéseket az Eurojet szervize installálja, oktatja, karbantartja és javítja. Szervizes kollégáink a vhf németországi központjában képzik magukat, szükség esetén közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni a gyártóval.

Technikai jellemzők:

• 1,5x2 m asztal 4 hosszanti irányban elhelyezkedő vákuum zónával, zónánként kapcsolható vákuum motorok, cserélhető asztalfelület

• 200 mm-es hídmagasság

• 2,2 kw erősségű marómotor, 16 mm átmérőig szerszámbefogás, 30 000 rpm fordulatszám

• 5 tengelyes CNC 680+ mikrolépéses vezérlő max. 180 mm/s előtolási sebességgel

• porelszívó rendszer

• elektronikusan vezérelt hűtőfolyadék-ellátórendszer

• automatikus Z tengely-magasságmérés

• Cenon vezérlő szoftver

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.